Internationaal transport

Internationale koeriersdienst van Albanië tot Zwitserland
Wij zijn u graag snel van dienst.
Bel en wij regelen het.
bel icoon074 267 16 44

Naast geconditioneerde transporten verzorgen wij ook reguliere (spoed)transporten door heel Europa. U belt, wij rijden binnen 30 minuten naar het afgesproken ophaaladres en gaan voor u rechtstreeks, zonder omwegen naar het afleveradres. Onze 20 jaar ervaring staat garant voor wat nodig is om alle transporten in goede banen te leiden.

Bel of mail en wij verzorgen uw transport tot in de puntjes zoals u dat heeft afgesproken met uw klant.

Sneltransport door heel Europa

Of het nu gaat om het ophalen of het bezorgen van een zending, onze koeriers zorgen voor een veilige en vlotte afhandeling. Als het moet, garanderen we een bezorging binnen 24 uur in heel Europa. Of je nu eenmalig een pakket naar het buitenland wilt verzenden, of met enige regelmaat, koeriers.nl is uw internationale koeriersdienst voor heel Europa.

Uw internationaal transport direct plannen?

Sneltransport

Ruim 20 jaar ervaring

24/7 en 365 dagen bereikbaar

Scherpe en transparante tarieven

Scherpe tarieven voor onze koeriersdiensten

Bij koeriers.nl kunnen we bouwen op een jarenlange ervaring met internationaal transport. Dankzij deze ervaring weten we hoe we onze ritten zo efficiënt mogelijk kunnen plannen. Dat scheelt tijd én geld. Zo profiteert u niet alleen van een betrouwbare levering, maar ook van onze scherpe tarieven voor onze (internationale) koeriersdiensten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Daarom kies je voor de koeriersdiensten van koeriers.nl:

Whatsapp